Σιλικονούχο Lucky John Makora 3D Split Tail 4
Η νέα επαναστατική σιλικόνη από την εταιρεία Lucky John που ακούει στο όνομα Makora 3D Split Tail ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην κατασκευή αλλά και την εμφάνιση των Soft Baits. Πρόκειται για ένα τεχνητό δόλωμα κατασκευασμένο από σιλικόνη που στο τελείωμα του έχει μία διχαλωτή ουρά, οπότε και ανήκει στην κατηγορία των Split Tails ή αλλιώς Jerk Baits.
8,00€
Δωρεάν Μεταφορικά
- BOX NOW δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 50€!
- Έχεις δωρεάν μεταφορικά με courier σε παραγγελίες άνω των 50€!
- Παραλαβή από κατάστημα μας δωρεάν, 1ο χλμ Σερρών-Νιγρίτας.
Επιστροφές: Καλέστε μας στο +30 23210 37618.
Χρόνος αποστολής: 1-3 εργάσιμες (διαθέσιμα προϊόντα).
- Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα
- Επιλέξτε δόσεις με Klarna (για αγορές 30€-1.000€)
- Αντικαταβολή με courier: Πληρώνετε την παραγγελία σας στην courier κατά την παραλαβή του δέματός σας (χρεώνετε επιπλέον 2,00€). Αφορά τις αποστολές εντός Ελλάδας.*
- Google Pay & Apple Pay
- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
- Στο φυσικό μας κατάστημα: 1ο χιλ. Σερρών-Νιγρίτας, 62125
Σιλικονούχο Lucky John Makora 3D Split Tail 4″
Η Makora 3D Split Tail της Lucky John είναι ένα επαναστατικό τεχνητό δόλωμα στην κατηγορία των Jerk Baits ή Split Tails. Κατασκευασμένο από ποιοτική σιλικόνη, το δόλωμα διαθέτει μια διχαλωτή ουρά που προσφέρει εξαιρετική κίνηση στο νερό, προσελκύοντας τα ψάρια με τη ρεαλιστική του εμφάνιση και την πολύ ελκυστική κίνησή του.
- Μήκος: 4″ (10 cm)
- Συσκευασία: 6 τεμάχια
- Υλικό: Σιλικόνη υψηλής ποιότητας
- Εμφάνιση: Ολογραφικά λέπια και ημιδιάφανοι χρωματισμοί με glitter και ταινία “Flash” για δημιουργία αντανακλάσεων στο νερό.
- Επιπλέον Σχεδιαστικά Στοιχεία: Τρύπα στη σιλικόνη για προσθήκη πάστας αμινοξέων ή φωσφορούχου Sialum.
- Κίνηση: Διχαλωτή ουρά για Darting action (ζικ-ζακ ή ελικοειδής κίνηση).
- Χρησιμοποιείται με STAND UP Jighead για ζικ-ζακ κίνηση ή με το MONSTER JIG για αποτελεσματική ψαριά κοντά στον βυθό.
- WEEDLESS Fishing με Offset Hook είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την ψαρεύτρα.
Το Makora 3D Split Tail 4″ είναι ιδανικό για ψάρεμα σε διάφορες συνθήκες και αποτελεί μια άριστη επιλογή για αρπακτικά ψάρια, όπως το λαβράκι, το οποίο είναι ιδιαίτερα αγαπημένο στις σιλικόνες.
