Τρόμπα ηλεκτρική Lalizas 12V 300 mbar
Η ηλεκτρική τρόμπα 12V από την Lalizas είναι με ρυθμιζόμενη πίεση μέχρι 300mbar / 4,4psi. Προσφέρει οικονομία με μέση κατανάλωση μόνο 9Α και μεγιστη 18A- 12V. Δεν χρειάζεται ειδικό καλώδιο, ένα συνηθισμένο βύσμα αναπτήρα είναι αρκετό. Με ρυθμιστή πίεσης και θήκη μεταφοράς αποτελεί ιδανική επιλογή για φουσκωτά σκάφη, στρώματα, φουσκωτά πισίνας κ.ά.
248,80€
Διαθέσιμο Κατόπιν Παραγγελίας σε 1-3 Εργάσιμες
Δωρεάν Μεταφορικά
- BOX NOW δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 50€!
- Έχεις δωρεάν μεταφορικά με courier σε παραγγελίες άνω των 50€!
- Παραλαβή από κατάστημα μας δωρεάν, 1ο χλμ Σερρών-Νιγρίτας.
Επιστροφές: Καλέστε μας στο +30 23210 37618.
Χρόνος αποστολής: 1-3 εργάσιμες (διαθέσιμα προϊόντα).
- Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα
- Επιλέξτε δόσεις με Klarna (για αγορές 30€-1.000€)
- Αντικαταβολή με courier: Πληρώνετε την παραγγελία σας στην courier κατά την παραλαβή του δέματός σας (χρεώνετε επιπλέον 2,00€). Αφορά τις αποστολές εντός Ελλάδας.*
- Google Pay & Apple Pay
- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
- Στο φυσικό μας κατάστημα: 1ο χιλ. Σερρών-Νιγρίτας, 62125
Τρόμπα ηλεκτρική Lalizas 12V 300 mbar
Η ηλεκτρική τρόμπα Lalizas 12V προσφέρει ρυθμιζόμενη πίεση έως 300 mbar (4,4 psi) και είναι σχεδιασμένη για οικονομική και εύκολη χρήση σε φουσκωτά σκάφη, στρώματα, φουσκωτές πισίνες και άλλα. Με μέση κατανάλωση μόνο 9Α (μέγιστη 18Α) και λειτουργία στα 12V, δεν απαιτεί ειδικό καλώδιο, καθώς τροφοδοτείται από ένα συνηθισμένο βύσμα αναπτήρα αυτοκινήτου. Διαθέτει ρυθμιστή πίεσης και συνοδεύεται από θήκη μεταφοράς για πρακτικότητα.
| Χαρακτηριστικό | Περιγραφή |
|---|---|
| Τάση λειτουργίας | 12V |
| Μέγιστη πίεση | 300 mbar / 4,4 psi |
| Κατανάλωση ρεύματος | Μέση 9A, μέγιστη 18A |
| Τροφοδοσία | Βύσμα αναπτήρα αυτοκινήτου |
| Επιπλέον εξοπλισμός | Ρυθμιστής πίεσης, θήκη μεταφοράς |
Η ηλεκτρική τρόμπα Lalizas 12V είναι η ιδανική λύση για γρήγορο και οικονομικό φούσκωμα, προσφέροντας ευκολία στη χρήση και φορητότητα.
